Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

 

Hallo! Mijn naam is Lisanne Schäfer, ik ben 23 jaar en op dit moment zit ik in mijn vierde leerjaar van de opleiding fysiotherapie die ik volg aan de Avans Hogeschool te Breda.

Sinds 28 augustus loop ik stage bij Fysiovit. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Omar en in de afgelopen vijf weken heb ik al ontzettend veel geleerd en gezien! Het lijkt mij daarom erg leuk om mijn opgedane kennis van school met je te mogen delen!

Van februari tot en met juni heb ik voor mijn opleiding in Ghana gezeten. In deze periode heb ik in de fysiotherapiepraktijk gewerkt van het lokale ziekenhuis. Ik kan jullie vertellen dat het er daar iets anders aan toe gaat dan hier. Tijdens mijn werk in het ziekenhuis heb ik een onderzoek gedaan naar de behandelwijze van de fysiotherapeuten bij patiënten met een beroerte. Ik heb veel mooie, maar ook zeker minder mooie momenten meegemaakt in Ghana. Deze tijd vergeet ik nooit meer, het was fantastisch!

Zelf ben ik een enorme sportfanaat. Op dit moment doe ik aan kickboksen, fitnissen en bootcampen. Maar mijn allergrootste hobby is skiën, dat zou ik het liefst het gehele jaar door doen. Ik hou enorm van de Oostenrijkse natuur en het klimaat. Mijn droom is daarom, om als afgestudeerd fysiotherapeut werkzaam te zijn in een praktijk in Oostenrijk of Zwitserland.

Tot januari ben ik te vinden in de praktijk, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!