Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

De resultaten van het klantwaarderingsonderzoek van Qualiview zijn binnen. In dit rapport staan de belangrijkste resultaten van het klantwaarderingsonderzoek Fysiotherapie van de aflopen drie maanden voor onze praktijk! Het inzicht in deze cijfers geeft ons de kans om nog betere zorg te leveren!

Wij hebben de prachte resultaten mogen ontvangen en wij zijn hier ontzettend trots op! Uit het onderzoek komt naar voren dan zowel de praktijk als Yvonne en Omar door de patiënten worden beoordeeld met een 9 of 10. Wij zijn hier onder andere beoordeeld op de deskundigheid van de therapeut, de behandeling zelf, de communicatie met de patiënt en de bereikbaarheid en hygiëne van de praktijk.

Wij zijn ontzettend trots met de positieve klantwaarderings resultaten van de afgelopen periode! Ook hebben wij veel bruikbare tips en verbeterpunten ontvangen waar wij zeker werk van gaan maken! Wij gaan nu eerst verder met genieten van alle complimenten!