Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Wij hebben verschillende patiënten die bij ons onder behandeling zijn (geweest) een paar vragen gesteld onder andere over de reden dat zij
onder behandeling zijn bij Fysiovit, wat zij prettig vinden aan de praktijk en behandelaars, wat zij vinden van het contact met de therapeut(en) en wat de behandeling voor hen heeft betekend. De eerste patiënt die wij deze vragen hebben gesteld is Addie Neelen. Hij sport al meerdere jaren bij Willemsen Sport en wist ons snel te vinden toen hij een klacht kreeg!

1. Wat is de reden dat je contact opnam met Fysiovit?
De eerste reden is uiteraard omdat ik een klacht had (door de jaren heen is dat wel meer dan 1 klacht geworden…), maar ik ben bij jullie binnengestapt omdat ik al een aantal jaren bij WS kom en jullie daar ook zitten.

2. Wat vind je prettig aan de praktijk en behandelaars?
De no-nonsense aanpak, en dat geldt voor iedereen in de praktijk. Ben door de jaren heen behandeld door Omar, Colinda, Lisanne en Yvonne. Voor alle vier geldt hetzelfde; er wordt goed geluisterd naar je klacht en er wordt altijd precies verteld wat de behandelaar aan het doen is, zowel tijdens het eerste onderzoek als tijdens de behandeling van de klacht. Vaak wordt het gevisualiseerd met bijvoorbeeld het aanwezige stukje skelet wat er in de behandelkamer ligt of soms door een filmpje op de pc te laten zien.

Verder vind ik de behandelaars ook zonder uitzondering gewoon prettige mensen om bij te komen, geen overdreven gedoe, geen zweverige mentaliteit maar gewoon 2 voeten op de grond en aanpakken. No nonsense in de aanpak. Als de behandeling toevallig pijnlijk is, dan wordt er niet flauw gedaan. Ze geven me (terecht) ook weleens op mijn kop dat ik weer te fanatiek heb gedaan in de sportschool. Dat geeft voor mij aan dat jullie weten hoe ik in elkaar steek. Er wordt goed naar het verhaal van de patiënt geluisterd en interesse getoond.

De praktijk is ook erg makkelijk te bereiken, zowel telefonisch als via de mail. Op momenten dat ik niet onder behandeling ben, wordt er als we elkaar tegen komen altijd even tijd gemaakt voor een praatje. Jullie zijn gewoon erg makkelijk te benaderen. Zou ik jullie buiten de praktijk ergens tegenkomen, dan zou ik net zo makkelijk met jullie een praatje of drankje doen. Een perfecte mix van professionaliteit en spontaniteit/vriendelijkheid.

3. Wat vond je van het contact met de therapeut?
Ik ben 100% tevreden over het contact. 100% kundig en professionaliteit staat hoog in het vaandel.

4. Wat heeft de behandeling voor jou betekend?
Tot nu toe hebben jullie me tijdens elke behandeling weer helemaal fit gekregen zodat ik nog steeds, ondanks dat ik 53 jaar ben, 4 keer per week kan blijven sporten bij Willemsen Sport. De behandelingen betekenen dus erg veel voor me. Aangezien ik mij een leven zonder sporten (op dit moment in elk geval) niet kan en wil voorstellen!