Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Wij hebben verschillende patiënten die bij ons onder behandeling zijn (geweest) een paar vragen gesteld onder andere over de reden dat zij
onder behandeling zijn bij Fysiovit, wat zij prettig vinden aan de praktijk en behandelaars, wat zij vinden van het contact met de therapeut(en) en wat de behandeling voor hen heeft betekend. De tweede patiënt die wij deze vragen hebben gesteld is Marian van Wasbeek en kwam bij ons terecht toen zij na de operatie aan haar middenvoetsbeentje werd doorverwezen naar Fysiovit.

Dit najaar brak ik een middenvoetsbeentje en 4 weken na de operatie kreeg ik een doorverwijzing voor fysiotherapie. Het voelde voor mij goed en vertrouwd om ook nu voor Fysiovit te kiezen. De medewerkers zijn deskundig, er wordt goed geluisterd en kritisch gekeken naar de voortgang van het herstel. Ze helpen om grenzen te verleggen en ook te bewaken tijdens de revalidatie, dat alles op een prettige manier. Deze behandeling was erop gericht om de voet weer 100% te kunnen belasten. Inmiddels kan ik weer in het bos wandelen, dat is genieten en geeft me een gevoel van vrijheid. Mijn doel is om weer met mijn sportmaatjes te kunnen trainen & bootcampen in het bos. Daar ben ik nu nog niet, maar ik heb er vertrouwen in dat ik ook dit doel over niet al te lange tijd ga behalen, met dank aan Omar en Lisanne.