Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Wij hebben verschillende patiënten die bij ons onder behandeling zijn (geweest) een paar vragen gesteld onder andere over de reden dat zij
onder behandeling zijn bij Fysiovit, wat zij prettig vinden aan de praktijk en behandelaars, wat zij vinden van het contact met de therapeut(en) en wat de behandeling voor hen heeft betekend. De derde patiënt die wij deze vragen hebben gesteld is Anne van Seters en kwam bij ons terecht toen zij een blessure aan haar bovenbeen had opgelopen.

Begin september ben ik geblesseerd geraakt aan mijn bovenbeen, waarnaar ik niet meer kon hockeyen. 10 weken heb ik samen met de fysiotherapeuten getraind. De begeleiding vond ik heel prettig. De oefeningen legde ze goed uit en werden voor gedaan. Ik vond het prettig dat de praktijk gevestigd is in een sportschool. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om ook de apparatuur en ruimte te gebruiken van Willemsen Sport. Nu sta ik weer op mijn oude vertrouwde plek, de goal. Ik ben heel erg blij dat ik nu weer mag en kan keepen tijdens hockeyen.