Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Wij hebben verschillende patiënten die bij ons onder behandeling zijn (geweest) een paar vragen gesteld. Onder andere over de reden dat zij onder behandeling zijn bij Fysiovit, wat zij prettig vinden aan de praktijk en behandelaars, wat zij vinden van het contact met de therapeut(en) en wat de behandeling voor hen heeft betekend. De vierde patiënt die wij deze vragen hebben gesteld is dhr. Cevering. Hij is bij Fysiovit terecht gekomen nadat hij al lange tijd last had van lage rugklachten. Omdat hij zo tevreden was over deze behandeling, is hij vorig jaar na de operatie van een volledige knieprothese weer bij Fysiovit terecht gekomen. Hieronder kun je zijn verhaal lezen.

” De eerste ervaring met Fysiovit was vorig jaar toen ik naar de praktijk ging voor de behandeling van mijn lage rugpijn. Deze klacht is tot volle tevredenheid behandeld door Omar!

De huidige reden om contact op te nemen met Fysiovit in Oosterhout, was de behandeling na de operatie van een volledige knieprothese op 25 september 2017. Na thuiskomst zijn wij op 28 september direct gestart met fysiotherapie aan huis. Tijdens de tweede behandeling aan huis was ook Lisanne er bij. Met gezamenlijke inspanning en de opgekregen thuisoefeningen zijn we na 3 behandelingen thuis verder gegaan met behandelingen in de praktijk van Fysiovit.

De praktijk en behandelaars Omar en Lisanne heb ik als zeer prettig en zinvol ervaren. Wat ik vooral als prettig ervaar, is dat buiten de intensieve behandeling er op zijn tijd ook ruimte was voor persoonlijke aandacht. Ik heb het contact met Omar en Lisanne als zeer prettig ervaren.

De behandeling heeft voor mij zeer veel betekend. Na twee weken liep ik thuis al met 1 kruk zonder pijn! Na 6 weken liep ik al zonder krukken en zonder pijn. Na 9 behandelingen bij fysiotherapie Fysiovit in Oosterhout was ik alweer zo ver dat ik mijn therapie zelfstandig kon voortzetten in de sportschool van Willemsen Sport.

Het gaat nu weer als voorheen alleen dan zonder pijn en beperkingen!

Alle lof voor Omar en Lisanne!! Mocht het in de toekomst om wat voor reden nodig zijn om gebruik te maken van fysiotherapie, dan zeker bij Fysiovit in Oosterhout!

Namens Fysiotherapie Fysiovit Oosterhout willen wij alle patiënten hartelijk bedanken voor hun tijd en moeite om onze vragen te beantwoorden. Wij zijn hier erg blij mee! Heb jij klachten of kun je hulp gebruiken met bijvoorbeeld sporten, bewegen of het uitvoeren van bepaalde oefeningen? Neem dan contact met ons op!