Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Hallo, mijn naam is Robin Velings en ik ben 24 jaar oud. Ik studeer fysiotherapie aan het Avans te Breda en zit in mijn laatste jaar van de opleiding.

Voor de opleiding tot fysiotherapeut heb ik aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) gestudeerd waar ik de specialisatie Fitness en Sportmassage/taping heb afgerond. Ik heb een aantal jaar gewerkt als sportinstructeur in de fitness branche en ben daarnaast actief geweest met het geven van groepslessen.

Mijn interesse in fysiotherapie is begonnen door mijn affiniteit met sporten. Ik heb vanaf jong af aan gevoetbald en ben daarna gaan hardlopen. Ik heb meegedaan met verschillende hardloop evenementen en op dit moment ben ik aan het trainen om mijn persoonlijke record te verbeteren op de 1/4e marathon van Rotterdam.

Vanaf eind januari mag ik mijn afstudeer stage lopen bij Omar Bom. Voor deze eind stage zal ik 24 uur per week aanwezig zijn bij Fysiovit in Oosterhout. Ik probeer mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij het CIOS, de fitnessbranch en mijn opleiding tot fysiotherapeut te combineren om u zo goed mogelijk te behandelen.