Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

“Vanmiddag was de voorlopig laatste controle voor mijn knie bij mw. Boevé (dr.van Geenen) in het Amphia. Over 4 jaar weer een controle. Of eerder i.v.m. mijn andere knie. Maar dat zien we dan wel weer!
Het resultaat van het trainen heeft zijn vruchten afgeworpen. Buiging knie;130 graden. Ik mag hier niet verder op trainen. 130 is the limit! De knie is heel beweeglijk.

Ook de mindset en het feit dat er geen ontsteking opgetreden is, hebben meegeholpen aan de voorspoedige genezing. Kortom; iedereen zeer tevreden, fantastisch resultaat, helemaal goedgekeurd!

Daarom even een bedankje aan team Fysiovit.

Yvonne; bedankt dat je mij bijna een jaar voorafgaand aan de operatie “kleurrijk” hebt getaped. En voor je opbeurende woorden vlak voor de operatie toen ik ineens de zenuwen kreeg.

Jensven; bedankt voor je droge humor, je gulle lach, het gezellige praatje tijdens het trainen en voor het verzinnen van leuke uitdagende oefeningen.

Omar; bedankt voor je inzet, kennis en gedrevenheid om me snel weer op de been te krijgen. En voor je geduld en het subtiele afremmen van een lastige, soms dwarse perfectionist die altijd sneller en beter wilde.

Ik ga gewoon lekker verder met het trainingsschema wat jullie opgesteld hebben. Nieuwe uitdaging; de olympische spelen. (GROOT denken)

 

EEN DIKKE KUS en tot snel.

Op naar de volgende nieuwe knie!

Lydia.

 

P.S.:Basketballen mag, mits alleen, en geen

abrupte klappen zoals hardlopen en

jumpen.