Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Wie zijn wij?

Fysiovit is een kleinschalige, groeiende praktijk in Oosterhout (NB). Onze praktijkruimte, bestaande uit twee behandelkamers en een oefenzaal voor 1-op-1 training, is gevestigd binnen (premium) sportschool Willemsen Sport. Indien nodig maken wij ook gebruik van hun trainingsfaciliteiten. Verder gebruiken wij o.a. shockwave, medical taping en myofeedback in onze behandelingen. De praktijk staat goed aangeschreven (gemiddeld 9 of hoger gewaardeerd). Fysiovit begeleidt regelmatig stagiaires en is aangesloten bij het chronisch
zorgnet.

Wij zoeken:

Een zelfstandige teamspeler, sociaal, pragmatisch, professioneel en met oog voor de mens achter de blessure. Met minimaal 4 jaar werkervaring op zak ben jij de gedreven fysiotherapeut die wij zoeken. Voor een goede balans in vrouwelijke en mannelijke behandelaars in ons team gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke therapeut. Natuurlijk zien we een enthousiaste mannelijke collega ook graag reageren. Kun jij je vinden in deze omschrijving, dan wordt jij misschien binnenkort onze nieuwe collega.

Wij bieden aan:

28 uur per week, waarvan 1 avond, per februari 2021. Doorgroeimogelijkheden in zowel uren als specialisatie en scholing. Sportfysiotherapie en manuele therapie hebben een voorkeur, maar als gemotiveerd algemeen practicus zijn er genoeg kansen en mogelijkheden aanwezig je verder te ontwikkelen in een richting die passend is voor jou en de organisatie.

Meer informatie of solliciteren?

Startdatum en arbeidsvoorwaarden in overleg. Kijk voor meer informatie en een impressie van de praktijk op www.fysiovit.nl.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@fysiovit.nl, t.a.v. O. Bom.

Vooraf even bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 0162-751980.