Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Onze fysiotherapiepraktijk in Oosterhout

Welkom bij de fysiotherapie in Oosterhout FysioVit en bedankt voor het tonen van interesse voor de praktijk! Heeft u onder andere klachten aan uw rug, schouder of scheenbeen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze fysiotherapiepraktijk in Oosterhout is gelegen binnen sportcentrum Willemsen-Sport. Deze unieke locatie geeft extra behandelmogelijkheden. Er is een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden om met uw klachten effectief te kunnen trainen tijdens de behandeling. Onze fysiotherapeuten staan voor, tijdens en na uw trainingssessie voor u klaar om u te voorzien van advies en informatie. Daarnaast helpen zij u ook graag van een eventuele blessure af!

Vergoeding

FysioVit streeft ernaar voor iedereen toegankelijk te zijn.

Vergoeding

FysioVit is gecontracteerd met alle zorgverzekeraars in Nederland. Als u een aanvullende verzekering heeft, worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor het nakijken van uw polisvoorwaarden. Uw fysiotherapeut kan u hier bij helpen! Als u bent verzekerd voor fysiotherapie ontvangt u geen nota’s. De fysiotherapeut declareert rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar.

Extra’s

  • Bereikbaar voor niet- leden van sportcentrum
  • Sport faciliteiten
  • B.I.G. Geregistreerd
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars
  • Aangesloten bij groepsnetwerken

Kwaliteit

Uw fysiotherapeut met kwaliteit.

Uw behandelend fysiotherapeut is C.K.R. geregistreerd en B.I.G. geregistreerd. Dit betekent dat u van uw fysiotherapeut mag verwachten dat hij op de hoogte is van het kwaliteitsniveau van een behandeling fysiotherapie en deze behandeling vervolgens ook zo uitvoert. Naast deze registraties volgt uw therapeut regelmatig bijscholingen en is hij aangesloten bij een aantal groepsnetwerken. (bijvoorbeeld: www.claudicationet.nl)

Vergoeding