Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit

Bij Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit staan u en uw klacht(en) voorop. Bij ons in de praktijk bent u aan het juiste adres voor al uw klachten. Heeft u een sportblessure opgelopen? Bent u aan het revalideren na een val of operatie? Heeft u klachten aan uw scheenbeen opgelopen tijdens het hardlopen? Niks is ons te gek! Wij gaan graag samen met u actief aan de slag voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Tijdens uw behandeling wordt u bij Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit behandeld door onze fysiotherapeuten Bror Huijbregts of Omar Bom.

Onze praktijk bevindt zich in een modern pand binnen sportcentrum Willemsen-Sport. Deze uniek locatie geeft extra behandelmogelijkheden en er is een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden beschikbaar. Op deze manier kunnen wij effectief trainen tijdens uw fysiotherapie behandeling. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit staan voor, tijdens en na uw trainingssessie voor u klaar. Onder andere om u te voorzien van advies en informatie. Daarnaast helpen zij u ook graag van een eventuele blessure of van uw klachten af!

Voor welke klachten kunt u bij Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit terecht?
U kunt bij ons in de praktijk voor verschillende klachten terecht. Onder andere voor rugklachten, schouderklachten en scheenbeenklachten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor:

 

Voor welke behandelmogelijkheden kunt u bij Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit terecht?
Om u van bovenstaande klachten af te helpen of om deze te verminderen, passen wij verschillende behandelmogelijkheden toe.

 

Contact opnemen met Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit
Heeft u een vraag over uw klachten of over een opgelopen blessure? Wilt u advies van een van onze fysiotherapeuten of wilt u een afspraak inplannen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Maak een afspraak