Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Mobilisatie technieken

De basis voor het goed functioneren van uw spieren komt door de beweeglijkheid van uw gewrichten. Stelt u zich voor: u bent geopereerd aan uw elleboog en deze moet voor vier weken in het gips zitten. Na deze vier weken is het gewricht in uw elleboog stijf en pijnlijk geworden. De spieren zullen daardoor in kracht en volume afnemen, waardoor het gebruik van de arm moeizaam verloopt.

Het losmaken van uw spieren

Bovenstaand principe werkt ook zo voor uw rug of andere gewrichten. Wanneer gewrichten in een lichaam niet goed kunnen bewegen of vastzitten, wordt bewegen moeilijker en dit kan u beperken in uw dagelijks leven. Het losmaken van de gewrichten middels mobilisatie technieken kan u veel verlichting bieden in het dagelijks leven.

Het goed functioneren van een gewricht is een voorwaarde om goed te kunnen bewegen.

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?

Heeft u vaak last van uw gewrichten en beperkt dit u in het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 751980 of stuur een mail naar info@fysiovit.nl. Wij staat u graag te woord!

 

Op zoek naar een reguliere fysiotherapie behandeling in Oosterhout? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Klik voor fysiotherapie Oosterhout bij Fysiovit hier!

Maak een afspraak bij Fysiotherapie Oosterhout