Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Training na revalidatie

Heeft u net een intensief behandeltraject gevolgd en moet u het trainingstraject zelfstandig oppakken? Voor een grote groep mensen is dit een moeilijke stap. Een sportschool heeft veel apparaten en wat is goed voor jou? Fysiovit Oosterhout kan u hierbij helpen!

Revalidatie
U bent aan het revalideren en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer op de been zijn. Dit kan door het juiste revalidatietraject te doorlopen met behulp van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?
Wij krijgen regelmatig de vraag om te helpen bij de opstart van een trainingsprogramma binnen de sportschool. Fysiovit Oosterhout dekt hiermee de kloof tussen revalidatietraject en zelfstandig verder sporten. Het doel is om u met een vertrouwd gevoel aan het sporten te krijgen.

Tijdens het intakegesprek analyseren wij eerst wat uw problemen, wensen en doelen zijn. Wij gaan dan samen aan de slag met het vinden van een oplossing door het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma met verschillende oefeningen. Deze oefeningen zullen er voor zorgen dat u weer geheel zelfstandig kunt sporten.

Maak een afspraak


In samenwerking met Hierhebikpijn.nl