Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Wat is shockwave?

Heeft u klachten aan uw achillespees, hielspoor of een andere chronische pijnklacht? Wanneer overige behandelmethodes niet werken, dan kan shockwave wellicht de oplossing bieden. Blijf niet zitten met klachten, maar neem contact met ons op.

Wat is shockwave?

Deze vorm van behandeling werkt met geluidsgolven. Het shockwaveapparaat wordt op uw huid geplaatst waardoor geluidsgolven zich onder een bepaalde druk verplaatsen door uw huid naar de plek waar u een blessure heeft. Deze geluidsgolven verbeteren de bloedsomloop en stofwisseling van uw blessure waardoor de pijn afneemt. Op deze manier zorgt deze vorm van behandelen ervoor dat uw lichaam uw blessure zelf oplost.

Bij welke klachten passen wij shockwave toe?

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?

Heeft u chronische pijn zoals hielspoor of achillespeesklachten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 751980 of stuur een mail naar info@fysiovit.nl. Wij helpen u graag van uw klachten af! Wij nodigen u uit voor een intake. Tijdens deze intake zullen uw klachten in kaart worden gebracht. Vervolgens zal er gekeken worden of shockwave geschikt is voor uw klacht. Het doel van de behandelingen is om de pijn te verminderen/verhelpen. Tevens wordt er aandacht besteedt aan het verbeteren van uw spieren en stabiliteit. Daarnaast kan de fysiotherapeut u advies en oefeningen meegeven, waar u thuis mee aan de slag kunt.

 

Op zoek naar een reguliere fysiotherapie behandeling in Oosterhout? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Klik voor fysiotherapie Oosterhout bij Fysiovit hier!

Maak een afspraak bij Fysiotherapie Oosterhout