Online afspraak plannen

of telefonisch: 0162-751980

Training na revalidatie Oosterhout

Heeft u net een intensief behandeltraject gevolgd en moet u het trainingstraject zelfstandig oppakken? Voor een grote groep mensen is dit een moeilijke stap. Een sportschool heeft veel apparaten en wat is nou goed voor uw situatie? Fysiovit Revalidatie Oosterhout kan u hierbij helpen!

Revalidatie Oosterhout

 

U bent aan het revalideren en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer op de been zijn. Dit kan door het juiste revalidatietraject te doorlopen met behulp van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Voor revalidatie Oosterhout bent u bij Fysiovit aan het juiste adres!

Wat kan Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit voor u betekenen?

 

Wij krijgen regelmatig de vraag om te helpen bij de opstart van een trainingsprogramma binnen de sportschool. Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit dekt hiermee de kloof tussen revalidatietraject en zelfstandig verder sporten. Het doel is om u met een vertrouwd gevoel aan het sporten te krijgen.

Tijdens het intakegesprek analyseren wij eerst wat uw problemen, wensen en doelen zijn. Wij gaan dan samen aan de slag met het vinden van een oplossing door het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma met verschillende oefeningen. Deze oefeningen zullen er voor zorgen dat u weer geheel zelfstandig kunt sporten.

Contact opnemen voor revalidatie Oosterhout

 

Neem voor revalidatie in Oosterhout, wanneer u een revalidatietraject ingaat na een operatie, val of breuk, altijd contact met ons op. Wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen! U kunt contact met Fysiotherapie Oosterhout – Fysiovit opnemen voor revalidatie Oosterhout door ons te bellen op 0162 751980 of door een mail te sturen naar info@fysiovit.nl.

 

Op zoek naar een reguliere fysiotherapie behandeling in Oosterhout? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Klik voor fysiotherapie Oosterhout bij Fysiovit hier!

Maak een afspraak bij Fysiotherapie Oosterhout